de spannendste Escape room in Tilburg

Ontdek de leukste Escape rooms

Bekijk alle Escape rooms

Escape games

Escape games

Het is een niet traditionele weg die Escape games hebben bewandeld. Meestal verandert een populair fysiek spel een tijdje later ook in een computerspel. Bij de Escape games ging het dus andersom. Eerst waren er computerspellen waarin door middel van puzzels en raadsels een code verkregen moest worden, zo genoemde Escape games. Deze Escape games waren zo immens populair dat bepaalde entertainmentbedrijven er wel brood in zagen. Kamers werden ingericht, puzzels en raadsels werden bedacht en de kamer werd op slot gedaan, de fysieke Escape games waren een feit.

De traditionele weg

Zoals gezegd was de weg van de Escape games zeer controversieel. Er zijn een hoop voorbeelden van fysieke spellen die een computerspel werden. Zo is er natuurlijk voetbal dat veranderde in verschillende computerspellen, met als grootste FIFA. Ook is karten tegenwoordig te spelen als computerspel, bijvoorbeeld Mario Kart. Mario Kart is een apart verhaal, omdat dit spel ook weer, net als de Escape games, een fysiek spel is geworden. Dit spel bewandelde dus beide wegen.

Probeer Escape games bij De Voltage

Wilt u deze Escape games nou ook eens in een fysiek spel proberen? Bekijk dan eens het aanbod Escape games Bij De Voltage. Bij De Voltage heeft u keuze uit 8 unieke Escape games. Iedere Escape room is beschikbaar bij:

  • Minimale leeftijd van 16 jaar
  • Minimaal aantal personen van 4
  • Minimaal enthousiasme: Uitzinnig!

Deze voorwaarden zijn nodig omdat er een bepaald denkniveau vereist is om de puzzels en raadsels van de Escape rooms op te kunnen lossen. Ook is het handig om met minimaal 4 personen de Escape room te doen. Wellicht komt u niet uit een puzzel, maar uw teamgenoot ziet de oplossing wel, twee weten meer dan één. Lukt het u om ook de fysieke Escape games te kraken?

Neem gerust contact met ons op

Heeft u nog vragen over de Escape rooms, of wellicht andere vragen, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers zitten voor u klaar om alle vragen te beantwoorden over de Escape room Tilburg en onze Panic room.