de spannendste Escape room in Tilburg

Ontdek de leukste Escape rooms

Bekijk alle Escape rooms

Escape room Tilburg

Escape room Tilburg bij De Voltage

De leukste Escape Room Tilburg vind u tegenwoordig bij De Voltage. Met 8 unieke Escape Rooms heeft De Voltage het grootste aanbod Escape Room Tilburg. Elke escape room is uniek met eigen puzzels, raadsels en decors. Dat wil zeggen dat elke Escape Room zijn eigen hints heeft om de code te kraken. Ook heeft iedere Escape Room zijn eigen thema. Zo is er een keuken, een kleedkamer, een ketelhuis en nog veel meer thema Escape rooms. Wat is uw favoriete Escape room Tilburg?

Escape Room Tilburg arrangementen

Escape Rooms zijn individueel te reserveren, maar er zijn ook speciale arrangementen met Escape Rooms. U zou zich een hele dag kunnen vermaken in een Escape Room Tilburg. Wilt u lekker eten na de Escape room? Kies dan het Escape your diner arrangement. Hierbij gaat u lekker steengrillen, als u natuurlijk uit de leukste Escape Room Tilburg weet te komen. Of wilt u misschien ontsnappen en inbreken? Dan is er het arrangement Break in and Escape room Tilburg. Hierbij kunt u bij de nieuwe Break in rooms proberen in te breken en te ontsnappen uit een Escape room Tilburg.

Speciale aanbieding Escape your X-mas

Ook tijdens kerst kunt u blijven ontsnappen uit de leukste Escape room Tilburg. De Escape your X-mas aanbieding is voor alle Escape room Tilburg liefhebbers die tijdens kerst iets anders willen dan een traditioneel kerstdiner. Organiseer bijvoorbeeld een familieuitje, groepsuitje of personeelsfeest bij De Voltage en geniet van dit speciale tijdelijke arrangement. Bekijk dit tijdelijk arrangement snel voor dat deze actie verloopt. Dit is overigens niet de enige actie tijdens kerst bij De Voltage. Er zijn nog 2 speciale kerstaanbiedingen namelijk:

  • Kerst actie pakket
  • Best of Christmas

Heeft u vragen over deze aanbiedingen of andere vragen over onze Escape games of de Escape room Tilburg en kunt u de informatie niet op de website vinden? Neem dan gerust contact met ons op, onze medewerkers zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.