de spannendste Escape room in Tilburg

Ontdek de leukste Escape rooms

Bekijk alle Escape rooms

Escape room

Escape room bij De Voltage

Bij De Voltage zijn er 8 unieke Escape Rooms. Onlangs zijn Escape Room Het Ketelhuis, Escape Room De Fanfare, Escape Room De Keuken en Escape Room De Kleedkamer gerealiseerd. Iedere Escape Room heeft een eigen uniek verhaal, eigen raadsels en eigen puzzels. U bent voorlopig dus nog lang niet uitgepuzzeld bij De Voltage Escape room Tilburg.

Tips voor de Escape room

Tijdens het verblijf ontdekt u een hoop informatie. Veel van deze informatie is nuttig. Echter is er ook veel informatie binnen een Escape Room puur om te misleiden. Filter daarom alle informatie op bruikbaarheid. Een andere tip tijdens het oplossen is om niet te veel na te denken. Meestal zijn de puzzels niet zo lastig als ze in de eerste instantie lijken. Wanneer het niet lukt om een puzzel binnen de Escape Room snel op te lossen, laat hem dan even liggen. Wellicht lukt het op een later moment. Of speel de puzzel door naar een teamlid, misschien ziet hij/zij de oplossing gelijk en komen jullie gezamenlijk verder in de Escape Room. Als laatste tip: houd alle verzamelde informatie overzichtelijk. Leg alle verzamelde informatie uit de Escape Room op een plek waar iedereen er overzicht over heeft. Stop geen informatiestukken ”eventjes” in de zakken, de kans dat het bewijsstuk vergeten wordt is zeer groot! Op deze wijze gaat u zeker elke Escape Room ontcijferen.

Test de tips

Deze tips kunt u bij De Voltage komen testen. Welke Escape Room spreekt u het meeste aan? Neem snel contact op om uw favoriete Escape room of Panic room te boeken.

Break in Rooms

Blijkt ontsnappen geen succes? Waarom probeert u niet in te breken bij een Break in room. Sinds 2016 zijn er 2 Break in rooms, namelijk:

  • De Postkamer
  • De Bankier