de spannendste Escape room in Tilburg

Ontdek de leukste Escape rooms

Bekijk alle Escape rooms

Panic room

Het ontstaan van de panic room

Iedereen kent ze ondertussen wel, ze zijn namelijk door heel Nederland te vinden tegenwoordig. Een panic room, ook wel een escape room genoemd, waar door middel van puzzels en raadsels een weg naar de uitgang moet wordeng evonden. De panic room is een van de weinige voorbeelden waarbij een computerspel ook een spel in het echt is geworden. De meeste spellen belopen de andere weg, van echt spel naar computerspel. Hierin is het spel dus een uniek concept.

Panic room in Nederland

De eerste fysieke panic room werd in 2006 in Sillicon Valley, de softwareontwikkelaars hoofdstad van de wereld, gebouwd. Daarna verscheen de panic room al snel over de hele wereld. In Nederland is het aantal panic room ondertussen al gestegen naar boven de 250. In elke Nederlandse stad is tegenwoordig wel een panic room te vinden. Ook bij De Voltage in Tilburg is de panic room te vinden. Bekijk het aanbod panic room op panic room.

Ontsnap bij De Voltage

Bij De Voltage heeft u keuze uit 8 panic rooms namelijk:

  • Mevr. M. Bierens Laborante
  • Jan van Tilborg
  • Het Ketelhuis
  • Dr. Alfred
  • Directeur F.Haltsman
  • De Kleedkamer
  • De Keuken
  • De Fanfare

Elke panic room heeft een eigen thema, eigen puzzels en eigen codes. Lukt het u om binnen 45 minuten uit de panic room te ontsnappen? Elke room is zelf bedacht en totaal uniek. Onlangs zijn er nog nieuwe rooms bijgekomen.

Keep calm, don’t panic

De grote kunst om te kunnen ontsnappen is om rustig te blijven. Bij de meeste rooms bent u standaard veel tijd kwijt met het oplossen van puzzels en raadsels. Dat u na het oplossen van de puzzels weinig tijd over heeft om de code te kraken moet u incalculeren. Met teamplay en samenwerking zou u de laatste losse eindjes aan elkaar moeten kunnen binden om de ontsnappingscode te kunnen kraken. Voor al uw vragen over ontsnappen bij De Voltage kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers zitten voor u klaar om al uw vragen over de Escape room Tilburg te beantwoorden.